На темі торгівельної блокади ОРДЛО багато спекуляцій, замість конкретного вирішення проблеми, - Ігор Алексєєв (відео)
четвер, 2 березня 2017, 12:55

На темі торгівельної блокади ОРДЛО сьогодні багато спекулюють, а натомість потрібно робити правильні поступові кроки для того, щоб позбутися енергетичної залежності від тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей та Росії загалом.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Ігор Алексєєв у четвер в ефірі одного з телеканалів, коментуючи результати глядацького голосування щодо ставлення до блокади.

Так, на запитання «Що таке торгівля з ОРДЛО?» 59 % глядачів відповіли, що це  «вимушена необхідність», а, відповідно, 41% - що це «заробляння грошей».

Ігор Алексєєв при цьому зауважив, що «суспільство усвідомлює, що ситуація, яка склалася на сьогодні, дійсно важка і проблемна».

«Але так само на цій темі намагаються сильно спекулювати. Якщо ми говоримо про постачання вугілля з окупованої території, то тут Уряд має вживати заходів щодо обмеження впливу енергетичної залежності і від сходу України, від цих територій (ОРДЛО. – Ред.), і від Росії в цілому, як було, наприклад, зроблено Урядом Арсенія Яценюка по газу. Але те, що ті особи, які здійснюють блокаду, кажуть, що за один день можна позбутися залежності, вони відверто брешуть і маніпулюють суспільною думкою», - заявив народний депутат.

За його словами, проблема енергетичної залежності сьогодні справді існує, тому для її вирішення потрібно «ще вчора» починати робити правильні поступові кроки.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua