На Запоріжжі представники «Народного фронту» влаштували свято для учнів
середа, 4 жовтня 2017, 15:39

У Розівці Запорізької області активісти «Народного фронту» за підтримки народного депутата Верховної Ради України Олександра Романовського влаштували з нагоди Дня працівника освіти свято для вчителів та учнів загальноосвітньої школи №2.

Про це повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

Чимало учнів цієї школи відвідують різноманітні гуртки, що працюють на базі районного будинку дитячої творчості. Для гуртка «Я і Енергія», заняття якого відвідують учні початкової школи, районна партійна організація «Народного фронту» передала комплект тематичних зошитів, які сприятимуть більш наглядній та інформативній роботі учнів на заняттях. Для керівника гуртка Тетяни Ковтун презентували комплект методичної літератури та електронні дидактичні і методичні матеріали з вивчення курсу «Я і Енергія».

Також у співпраці з екологічними організаціями члени Розівської районної організації «Народний фронт» сприяють поширенню екологічних знань серед населення, активно залучають учнівську молодь до вивчення проблем зміни клімату на планеті, енергозбереження, енергоефективності та сталого розвитку. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua