На запрошення Михайла Гаврилюка студенти Ірпінського коледжу економіки і права відвідали Верховну Раду (фото)
понеділок, 20 листопада 2017, 11:44

З нагоди Міжнародного дня студента народний депутат фракції «Народний фронт» Михайло Гаврилюк організував для студентів Ірпінського державного коледжу економіки та права екскурсію до Верховної Ради України. Парламентарій привітав студентів зі святом та нагородив кращих з них грамотами і відзнаками.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

«Щиро захоплюся нашою молоддю, їхньою наполегливістю та прогресивністю. Кожна зустріч з ними наповнює енергією та оптимізмом, жагою до знань та життя, за що безмежно вдячний. Українська молодь – велика сила, вони це нам ще не раз доведуть. Бажаю вам, дорогі студенти, віри в себе, сил реалізуватися в улюбленій справі й підкорити усі бажані вершини», – зазначив Михайло Гаврилюк.

Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією спорудження будівлі парламенту та особливостями його роботи, а також оглянули сесійну залу, в якій ухвалюються закони України, прогулялися кулуарами, зробили колективне фото біля картини «Державотворення» та почесного порталу, в якому зберігається Прапор Незалежності України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua