На Житомирщині активісти «Народного фронту» висадили понад 100 дерев
вівторок, 19 квітня 2016, 13:40

До Дня навколишнього середовища за ініціативи народного депутата України фракції «Народний фронт» Павла Дзюблика у дендропарку смт. Черняхів Житомирської області було висаджено більше сотні дерев, повідомили в прес-службі Житомирської обласної партійної організації «Народний фронт» у вівторок, 19 квітня.

Також було проведено прибирання біля місцевого ставка, яким не перший рік опікуються помічники народного депутата.

«Сьогодні у нас відбувається паралельно дві акції: перше, ми садимо дерева у Черняхівському дендропарку, друге – ми прибираємо і робимо благоустрій біля Черняхівського ставу, яким ми не один рік опікуємося. Нещодавно ми запустили туди рибу, і тепер кожен черняхівець може прийти з вудочкою, посидіти, порибалити, відпочити з родиною. Я думаю, що парк – це буде ще одне місце, де як місцеві жителі, так і гості Черняхова зможуть гарно провести свій час», - повідомив Павло Дзюблик.

За словами народного депутата, проведення подібних природоохоронних заходів повинно бути регулярним, адже тільки популяризуючи відповідальне ставлення до свого довкілля серед населення, можливо досягнути покращень у вирішенні екологічних проблем, яких з кожним роком стає дедалі більше в Україні.

«Взагалі, такі акції надзвичайно важливі для України. Сьогодні ми своїм прикладом показуємо як молодому, так і старшому поколінню, що дбати про довкілля потрібно починаючи з себе. Проведення постійних природоохоронних заходів допоможе залишити нашим майбутнім поколінням щедру спадщину, багату на ліси, чисті води тощо», - наголосив представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua