НАБ має зайнятися хабарниками в оточенні Саакашвілі, - Олександр Дроздик
вівторок, 12 січня 2016, 15:23

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Дроздик звернувся до Національного антикорупційного бюро із закликом негайно підключитися до справи щодо хабарництва чиновниці Одеської ОДА Тетяни Марченко та радника Михеіла Саакашвілі Володимира Рєзніка.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Прошу їх негайно підключитися до резонансної справи щодо хабарництва чиновниці Одеської ОДА Марченко і радника Саакашвілі пана Рєзніка", - написав Дроздик.

За його даними, Тетяну Марченко затримувала військова прокуратура і СБУ.

"Рєзнік візував документи, підготовлені Марченко. У службовому кабінеті Рєзніка в облдержадміністрації був обшук. Ця компашка, за даними прокуратури, вимагала хабарі з будівельників за вчасні розрахунки по офіційно замовлених і вже збудованих (!) обласних об’єктах. Не "подяки за сприяння", а вульгарний рекет підприємців", - наголосив представник "Народного фронту".

Олександр Дроздик зазначив, що ця справа є в прямій компетенції НАБУ і має стати пріоритетною для Бюро.

"Йдеться ж про "молоду команду" галасливого одеського губернатора, який на телеекранах "бореться з корупцією". Може, його гіперактивність є цілеспрямованим прикриттям для хабарництва? Якщо "так" - антикорупційне бюро має показово закрутити гайки і губернатору, і його раднику. Щоб конфліктний популізм не став новим універсальним щитом для корупціонерів", - аргументував народний депутат.

Дроздик також додав, що судячи із останніх новин, в Одеській ОДА зараз саме "підчищають кінці" цієї справи.

"Радника губернатора поспіхом звільнили. НАБУ варто поспішати, поки кінці не канули в море", - резюмував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua