НАБУ має розслідувати мільярдні оборудки Януковича, а не займатися піар-затриманнями, - Андрій Тетерук
п’ятниця, 21 квітня 2017, 11:02

Справа проти Миколи Мартиненка є політичною і піаром для Національного антикорупційного бюро за відсутності результатів розслідувань проти соратників Віктора Януковича.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"Звинувачення, висунуті Миколі Мартиненку, є абсолютно безпідставні. Про це свідчить хоча б той факт, що під час затримання Мартиненко не тікав, не переховувався, не лежав у лікарні, а перебував в офісі і добровільно погодився співпрацювати з НАБУ", - прокоментував переслідування колишнього народного депутата Андрій Тетерук.

"Фракція "Народного фронту" наполягає, аби розслідування було абсолютно відкрите і суд був справедливим. Жодної розправи і зведення політичних рахунків бути не повинно", - наголосив він.

Андрій Тетерук підкреслив, що "Народний фронт" очікує від антикорупційного бюро розслідувань багатомільярдних оборудок режиму Януковича, "оскільки зараз у цих справах детективи НАБУ не можуть показати жодного результату".

Народний депутат також висловив думку, що НАБУ прагнуло показати хоч щось до другої річниці своєї діяльності, тому влаштувала шоу із гучним затриманням і піаром на ньому.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua