НАБУ намагається повернути Онищенку вже конфісковані на користь держави кошти, – Тетяна Чорновол (відео)
вівторок, 7 листопада 2017, 16:16

Грошові кошти, які було конфісковано у депутата-втікача Олександра Онищенка на користь Державного бюджету, НАБУ має намір повернути власнику та готується укласти з ним угоду, щоб вивести його з-під кримінальної відповідальності.

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол на брифінгу в парламенті.

«Я не хотіла в це вірити, але останнім дзвіночком для мене стала інформація про те, що НАБУ порушило кримінальне провадження щодо посадових осіб через конфіскацію коштів Онищенка в Державний бюджет», – повідомила народний депутат.

«Тобто, йдеться про те, що НАБУ докладає всіх зусиль, аби кошти, які Онищенко свого часу вкрав у держави і які згодом повернулися до бюджету та були спрямовані на виплати зарплат, пенсій, виплати субсидії та будівництво доріг, знову повернути пану Онищенку», – уточнила вона.

«Але я вважаю, що цей процес ще можна зупинити. Тому я закликаю НАБУ займатися розслідуванням кримінальних злочинів та притягати винних до відповідальності, а не навпаки – потурати корупційним злочинцям, укладаючи з ними угоди задля отримання якихось фейкових свідчень проти відомих осіб та піаритись на цьому», – додала представник «Народного фронту».

«Завдання НАБУ – не піар, не вихід у політичну площину та не похід на вибори. Завдання НАБУ – розслідувати корупційні злочини», – підсумувала Тетяна Чорновол.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua