НАБУ порушила справу проти Льовочкіна лише після тиску громадськості, - Бурбак (відео)
середа, 20 вересня 2017, 12:23

НАБУ знадобився значний проміжок часу та тиск громадськості, щоб відкрити провадження щодо депутата Сергія Льовочкіна, колишнього глави адміністрації президента Януковича.

Про це заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, виступаючи з парламентської трибуни.

«Вчора, нарешті, завдяки громадськості, НАБУ відкрило провадження щодо розслідування корупційних діянь Сергія Льовочкіна», - сказав він.

«Це треба вітати, тому що дуже багато справ відкривається зараз, НАБУ працює, ми створили ці органи, і врешті решт, на третій рік після перемоги Революції Гідності колишнього керівника адміністрації президента Януковича притягнуть до відповідальності й розслідують всі його діяння», - наголосив Бурбак.

«Хочу нагадати, що Льовочкін – це людина, яка підписувала подання на колишнього міністра внутрішніх справ Захарченка, на всю ту російську агентуру, що працювала в органах держаної влади. Вона ж особисто підписувала подання про присвоєння цим агентам Кремля чергових військових звань», - зазначив Максим Бурбак.

«Я впевнений, що у НАБУ буде досить багато роботи по цьому персонажу. Але турбує одне питання: чому це все зайняло три роки і було неможливим без тиску з боку громадськості?», - наголосив керівник фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua