НАБУ розчищає шлях до влади новоствореній політичній силі, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 11 липня 2017, 11:10

Сфальшовані кримінальні прави проти народних депутатів фракції "Народний фронт" мають на меті дискредитувати Верховну Раду.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак.

"Ми знаємо природу атаки на "Народний фронт". Це намагання делегітимізувати парламент, спровокувати політичну кризу, наслідком якої мають стати дострокові парламентські та президентські вибори", - наголосив він.

"Саме з цією метою здійснювалася атака на Уряд Яценюка. Це одна велика кампанія, яка має привести до влади популістів, зумовити в Україні анархію і тотальний безлад", - підкреслив Бурбак.

Він також наголосив, що НАБУ таким чином розчищає шлях до влади новоствореній політичній силі.

"За нашою інформацією, вже сьогодні вибудовуються структури нової політичної партії з промовистою назвою. Саме ця політична партія має стати транспортом для потрапляння до парламенту сил, для яких НАБУ розчищає дорогу, ведучи політичну боротьбу з застосуванням провокацій і незаконних силових методів", - наголосив керівник фракції.

"Ми звертаємося до громадян України із закликом не дати ввести себе в оману. Для того, щоб не програти свою державу ані зовнішньому агресору, ані внутрішнім політичним диверсантам", - заявив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua