Надання Україні летального озброєння дозволить зупинити російську агресію, - Ігор Лапін (відео)
вівторок, 31 жовтня 2017, 12:25

Питання надання Україні летального оборонного озброєння Сполученими Штатами Америки є дуже важливим як з військової, так і з дипломатичної точки зору.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Ігор Лапін в ефірі одного з телеканалів.

Він зазначив, що, за даними розвідки, сьогодні на тимчасово окупованій території Донбасу перебуває близько 650 танків російсько-окупаційних військ, для знищення яких необхідне відповідне озброєння, зокрема протитанкові ракетні комплекси "Джавелін".

"І навіть для того, щоб посилити переговорні позиції України, в тому числі і щодо виведення російських військ з Донбасу, нам це теж потрібно (надання летального озброєння. - Ред.). Тому ще раз наголошую: надання летального оборонного озброєння, в даному випадку "Джавелінів", є конче необхідним для того, щоб показати, по-перше, що ми маємо дієву підтримку з боку Сполучених Штатів. По-друге, Росія повинна розуміти... вони ж свої війська після навчань у Білорусі не відвели, вони їх там залишили і проводять невеличкі ротації. І Росія повинна розуміти, що у разі атаки на Європу у неї під боком буде українська армія, яка має, в тому числі, чим воювати", - наголосив представник фракції "Народний фронт".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua