Андрій Тетерук: Найбільша кількість питань накопичилась до глави МОЗ і Міністра енергетики (відео)
вівторок, 15 вересня 2015, 12:44

У народних депутатів найбільше питань виникає до Міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі і Міністра енергетики й вугільної промисловості Володимира Демчишина.

Про це заявив перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук в понеділок в ефірі телеканалу «24».

«Найбільше питань під час моєї присутності на Національній раді реформ, яка проходила під керівництвом Президента, виникало до Міністерства охорони здоров’я», - сказав він.

«Там за певних причин є достатньо серйозні проблеми, які потрібно було вирішувати вже давно. На сьогоднішній день ми знаємо, що немає вакцинації, дуже серйозні проблеми з забезпеченням хворих ліками», - зазначив Андрій Тетерук.

Перший заступник голови фракції «Народний фронт» також ствердно відповів на питання ведучої, чи може протягом цього пленарного тижня постати питання відставки Міністра палива та енергетики Володимира Демчишина.

«Цілком можливо, тому що це не вперше, коли викликали міністрів на «годину запитань до Уряду», від нашої фракції було безліч проблемних запитань до міністра енергетики й вугільної промисловості, на які він у більшості випадків не мав ґрунтовних відповідей», - сказав Тетерук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua