Вадим Підберезняк: Найважливіше ми зробили – зберегли команду (фото)
понеділок, 18 червня 2018, 14:57

Миколаївська обласна організація "Народного фронту" має достатній потенціал для ефективної участі у життєдіяльності місцевих громад та виборчому процесі.

Такого висновку дійшли учасники зборів керівників та активістів районних партійних організацій за участі голови обласної організації, народного депутата фракції "Народний фронт" Вадима Підберезняка, члена Політради партії Вадима Мерікова та депутатів з фракції "Народний фронт" Тараса Креміня та Ігоря Бриченка.

Про це повідомили в прес-службі Миколаївської обласної організації.

Вадим Підберезняк подякував партактиву за збереження цілісності організації, активну партійну та громадську позицію, небайдужість до проблем громад та участь у їх вирішенні.

"Хто би що не казав, які би "рейтинги" не малював на різних рівнях, я бачу реальних людей, які готові працювати і брати активну та, головне, ефективну і продуктивну участь у громадському, політичному та виборчому процесах на теренах Миколаївщини. Ми ніколи не сиділи склавши руки. Активно працювали, і люди бачили й бачать результати цієї роботи.  Тож нам не соромно перед виборцями зараз, не буде соромно й надалі", – наголосив народний депутат.

У свою чергу Вадим Меріков зазначив, що нещодавно він ознайомився з роботою чималої кількості обласних організацій "Народного фронту" і радий, що Миколаївська парторганізація виглядає достойно та гідно представлена у всеукраїнській структурі. Попри заяви скептиків, організація має амбітні плани щодо участі у виборчому процесі, а до цього продовжуватиме належним чином працювати у коаліції, зберігаючи позиції найдисциплінованішої фракції Верховної Ради.

Тож у своїх думках і рішеннях учасники наради були одностайні: подальший постійний і скрупульозний діалог з людьми на місцях задля виявлення найболючіших проблем та робота над їх вирішенням і надалі залишатимуться основними напрямками діяльності обласної організації "Народного фронту".

Команда збережена, а це означає, що є кому працювати і досягати результатів. Не популістських політичних, а реальних, спрямованих на зміни у громадах і в державі, яка має лише один напрямок руху – європейський. І цей вектор повністю співпадає з прагненнями "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua