Найважливіші закони восьмої сесії парламенту: про Антикорупційний суд та національну безпеку, - Ігор Алексєєв (відео)
вівторок, 17 липня 2018, 10:25

Протягом восьмої сесії парламенту восьмого скликання народні депутати ухвалили цілу низку важливих законів, серед яких особливо слід відзначити закон про створення Вищого Антикорупційного суду та закон про національну безпеку, який наближує українську систему безпеки і оборони до стандартів НАТО.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Ігор Алексєєв в ефірі одного з телеканалів.

"Я переконаний у тому, що створення Антикорупційного суду – це вже незворотній процес, він ніколи не буде згорнутий. Це дійсно перемога, і парламент, ухваливши це рішення, дійсно зробив важливий крок до побудови антикорупційної системи в Україні", - наголосив народний депутат.

Так само представник фракції "Народний фронт" згадав про ухвалення Верховною Радою близько 20 законів на виконання Угоди про асоціацію з ЄС, які мають геополітичне значення та визначають вектор розвитку країни.

Крім того, на думку Ігоря Алексєєва, серйозним кроком вперед щодо захисту прав українських дітей стало ухвалення пакету законів щодо удосконалення системи стягнення аліментів, які були розроблені за участі Міністерства юстиції на чолі з представником “Народного фронту” Павлом Петренко та народних депутатів однойменної фракції.

"Якщо ми беремо питання аліментів, то лише за два місяці роботи цих законів з початку року було стягнуто близько двох мільярдів гривень на сплату аліментів", - підкреслив парламентар.

"Це конкретні приклади, які кожен українець може відчути на собі. І багато-багато інших законів (було ухвалено), які, насправді, мають важливе значення, наприклад, закони економічного блоку”, - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua