Народні депутати Бриченко та Кремінь перевірили готовність до навчального року Новобузької опорної школи
понеділок, 5 вересня 2016, 16:28

Народні депутати фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ігор Бриченко та Тарас Кремінь 5 вересня відвідали Новобузьку опорну школу та переконалися станом готовності її до навчального року.

Про це Ігор Бриченко написав на своїй сторінці у Фейсбуці. «Сьогодні разом з колегою, народним депутатом Тарасом Кремінем відвідав Новобузьку опорну школу та вкотре впевнююсь у тому, що реформа освіти дієва та необхідна». 

За його словами, завдяки реформі опорна школа отримала додаткові кошти, що вже спрямовані на ремонт спортивної зали, закупівлю комп’ютерного обладнання, інтерактивні дошки  та загалом поліпшення матеріально-технічної бази освітнього закладу.

«Провели також дуже цікаву зустріч з педагогічним колективом  школи, отримали багато цікавих ідей та необхідних зауважень, але основний акцент освітян був направлений на необхідності підтримки законопроектів про освіту. Приємним подарунком нас здивували  школярі, привітавши патріотичним флешмобом, за що ми їм щиро вдячні», - зазначив представник «Народного фронту». 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua