Народні депутати фракції «Народний фронт» зустрілися з міжконфесійною гуманітарною делегацією з Франції та Бельгії
п’ятниця, 18 березня 2016, 16:48

Голова депутатська фракції «Народний фронт» Максим Бурбак та член фракції, заступник голови Комітету ВР з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Георгій Логвинський зустрілися у п’ятницю у Верховній Раді зі спеціальною міжнародною гуманітарною делегацією, яка відвідала Україну для підтримки міжнаціонального та міжконфесійного діалогу.

До складу делегації ввійшли головний Равін України Моше Асман, Президент конференції імамів Франції Хасан Шалгумі, директор Європейської єврейської організації суспільних відносин (Брюссель) Равін Леві Матусов.

«Мета цієї спеціальної гуманітарної місії – підтримка єдиного міжнаціонального, міжконфесійного діалогу, зокрема, щодо таких питань, як захист прав кримських татар та асоціація нашої країни з ЄС. Наша мета також полягає у тому, щоб продемонструвати єдність українців, що різні конфесії їх не розділяють. Крім того, ця зустріч демонструє підтримку України з боку Європи», - сказав Логвинський.

«Ми завітали в Україну для того, щоб передати головні меседжі Європи до українців: ми солідарні з вами, ми прагнемо миру і ми розуміємо, що сьогодні тут, в Україні, ви будуєте своє майбутнє», - заявив Хасан Шалгумі.

Максим Бурбак, у свою чергу, висловив щиру вдячність усім членам делегації, які приїхали підтримати Україну.

«Я радий, що у Франції й Бельгії переймаються подіями в Україні та підтримують нашу державу», - наголосив він.

За словами головного Равіна України Моше Асмана, візит таких поважних гостей до українського парламенту говорить про те, що «Україна залишається у центрі уваги в Європі і є прикладом толерантності».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua