Народні депутати мають мобілізуватися для звільнення суддів, які засуджували учасників Революції гідності, - Вікторія Сюмар
четвер, 29 вересня 2016, 12:20

Фракція "Народний фронт" звертається до всіх народних депутатів з проханням максимально мобілізуватися для голосування за звільнення суддів, які порушили присягу, особливо тих, які неправомірно засуджували учасників Революції гідності.

Про це заявила заступник керівника фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар під час розгляду відповідних питань у сесійній залі парламенту.

Вона зауважила, що "виглядає дивним те, що позачергове засідання, яке скликається, не отримує підтримки навіть президентської фракції".

"Але це урок дня нас усіх, що треба ретельніше готуватися до таких речей, бачити біографії цих суддів. Фракція "Народний фронт" дуже просить колег максимально мобілізуватися з тим, аби, принаймні, по Майдану ми могли чітко чути аргументи по кожному судді, які зараз будуть розглядатися", - заявила вона. 

У зв’язку з цим Вікторія Сюмар звернулася до присутнього у залі голови Вищої ради юстиції з проханням наводити конкретні факти, що робив той чи інший суддя в контексті Майдану і "майданівців", що, на її думку, дозволить отримати достатньо голосів за їх звільнення.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua