"Народний фронт" Чернігівщини відзначив День Конституції патріотичним велопробігом (фоторепортаж)
п’ятниця, 29 червня 2018, 13:22

З нагоди Дня Конституції України 28 червня команда "Народного фронту" Чернігівської області провела у Ніжині загальноміський патріотичний велопробіг.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Велопробіг, започаткований  та організований місцевою командою "Народного фронту" на чолі з народним депутатом України Олександром Кодолою, проводиться вже вчетверте і з кожним роком набуває все більшої популярності. Цьогоріч у патріотичній фізкультурній акції, не зважаючи на дощову погоду, взяли участь майже 500 жителі та гостей міста різного віку.

Народний депутат Олександр Кодола вважає,  що саме патріотичний велопробіг є прекрасним способом залучення молоді до здорового способу життя, любові до свого міста, до своєї країни.

"Це означає, що за цей час ми створили справжній колектив небайдужих людей, які турбуються про себе, про своїх дітей та близьких, про своє місто, які готові стати і рушити дорогою змін і зробити нашу ніжинську громаду справді успішною. Впевнений, що усі разом ми зробимо його комфортним для всіх жителів, велосипедистів, пішоходів, автомобілістів, для усієї нашої громади", – підсумував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua