«Народний фронт» домігся підвищення виплат військовим на фронті, - Тетяна Чорновол
понеділок, 16 січня 2017, 17:30

Завдяки зусиллям «Народного фронту» доплати військовослужбовцям, які перебувають на першій лінії, підвищено до 6 тисяч гривень, а військовослужбовцям на другій лінії – до 2,4 тисяч гривень.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook народний депутат фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол.

«Фракція «Народний фронт» домоглася підвищення виплат на фронті. Це було умовою голосування за бюджет», - зазначила вона.

Депутат уточнила, що свого часу цю проблему було піднято нею та іншими депутатами, які входять до складу парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони, зокрема, Головою Комітету та заступником голови парламентської фракції «Народний фронт» Сергієм Пашинським.

За словами Тетяни Чорновол, вимогу підвищити виплати члени комітету з питань нацбезпеки висунули після ознайомлення з розписом видатків Міноборони, в якому виплати на 2017 рік було збережено на рівні 2016 року.

«Вимога комітету про підвищення зарплат на фронті була підкріплена вимогою фракції. Підстава зрозуміла, адже досить різні умови служби в АТО та ППД, відірваність від сім`ї та небезпека для життя», - пояснила депутат.

«Минулий рік різниця була несправедлива, фронт реагував «досить болюче» на це», - додала вона.

«Наразі зарплати військових є одними з найвищих в Україні», - підсумувала Тетяна Чорновол.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua