"Народний фронт" доставив до Авдіївки понад 4,5 тонни гуманітарної допомоги (фото, відео)
п’ятниця, 3 лютого 2017, 15:25

"Народний фронт" доставив гуманітарну допомогу для жителів Авдіївки, які близько тижня потерпають від потужних обстрілів російських військ.

Усього до Авдіївки було спрямовано понад чотири з половиною тонни вантажу: більше тисячі теплих ковдр, чотири тисячі хімічних пальників та вісім бензопил. Крім того, по одному дизельному генератору було передано "Авдіївському водоканалу" та місцевому пункту швидкої допомоги. Також генератор отримали і українські бійці на "нульовій позиції".

"Сьогодні розвозили гуманітарну допомогу, яку придбав "Народний фронт" для мешканців Авдіївки, що потерпають від підступних обстрілів їх міста танками та РСЗВ "Град" окупаційних російських військ та їх посіпак з терористичних угрупувань так званої "ДНР". Особливою ницістю є також те, що розташовується їх бойова техніка серед жилих кварталів Донецька, що наражає мешканців на небезпеку", - повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Андрій Тетерук за підсумками поїздки на Донбас.

"Деградація російської армії не відстає від свого кремлівського керівництва, і всі вони, настане час, - будуть відповідати за скоєні військові злочині на території України!", -  наголосив представник "Народного фронту".

Андрій Тетерук закликав українців підтримати особисто і через SMS усіх бійців та волонтерів, які активно боронять нашу незалежність на Сході.

"Мир, якого всі ми прагнемо, ми здобудемо лише вигнавши російського окупанта і всіх "дирявих" за лінію державного кордону і звільнивши українську землю від їх військових баз та техніки! Немає інших шляхів настання миру та спокою в Україні! Кожному з нас треба наближати цей день, хто як може!", - резюмував народний депутат "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua