«Народний фронт» готовий на всі умови для того, щоб розблокувати процес формування нового уряду, - Вікторія Сюмар
вівторок, 12 квітня 2016, 23:06

Фракція «Народний фронт» в черговий раз вимагає від фракції «Блок Петра Порошенко» остаточно визначитися та офіційно висунути нову кандидатуру на пост прем’єр-міністра України заради подолання політичної криза та збереження країни.

Про це заявила заступник голови фракції Вікторія Сюмар у вівторок пізно ввечері в інтерв’ю журналістам за результатами засідання фракції.

Вона зазначила, що на засіданні фракції обговорювалися як кандидатури на міністрів від «Народного фронту», так і нові ймовірні претенденти на посаду голови Уряду.

«Ми знову ж таки закликаємо наших партнерів з БПП визначитися зі своїм кандидатом. Впродовж засідання фракції нам знов надходила різна інформація: згоден Гройсман чи не згоден Гройсман. Називалися й інші прізвища, зокрема Юрій Луценко і Степан Кубів», - заявила Сюмар.

При цьому народний депутат додала, що фракція «Народний фронт» буде приймати остаточне рішення щодо озвучених кандидатур після їх офіційного висунення «Блоком Петра Порошенко».

«Всі ці затримки відбуваються не з нашої вини. Ми готові на всі умови для того, щоб розблокувати процес і зробити систему державної влади в країні керованою», - наголосила вона.

Крім того, вона висловила власну думку щодо того, що відбувається наразі.

«Це дуже особисте. Неофіційно. Але мені здається, що країна після Майдану не заслуговує на такий серіал. Це гірше ніж 2005 рік», - сказала вона.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua