"Народний фронт" готовий підтримати кандидата від БПП на посаду прем’єр-міністра, - Антон Геращенко (відео)
вівторок, 12 квітня 2016, 12:47

Парламентська фракція "Народний фронт" готова підписати коаліційну угоду і проголосувати за призначення Володимира Гройсмана на посаду прем’єр-міністра.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко на брифінгу у парламенті.

"Ми сподіваємось, що сьогодні всі наші майбутні партнери по коаліції пройдуть усі непрості обговорення кандидатур на посади заступників прем’єр-міністра та міністрів, і сьогодні у другій половині дня ми зможемо проголосувати за висунення нового прем’єр-міністра, підписати нову коаліційну угоду та проголосувати за відставку прем’єр-міністра Арсенія Яценюка", - сказав він.

"Таким чином в історії української парламентської демократії буде відкрито нову сторінку - створення нової коаліції з двох фракцій. З точки зору історії демократії та парламентаризму коаліція з двох фракцій є більш стійкою, ніж із п’яти", - наголосив Антон Геращенко.

"Ми сподіваємось, що створення нової коаліції стабілізує ситуацію в Україні і дозволить проводити швидкі економічні реформи, спрямовані на економічне зростання нашої країни", - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua