«Народний фронт» категорично спростовує інформацію про участь в обговоренні кадрових питань щодо НБУ
п’ятниця, 9 лютого 2018, 18:36

«Народний фронт» категорично і однозначно спростовує інформацію, поширену в деяких медіа стосовно участі НФ в обговоренні кадрових питань в Нацбанку України. Про це заявляє Голова фракції НФ у Верховній Раді Максим Бурбак.

На своєму ФБ він написав: «Позиція «Народного фронту» незмінна – головою НБУ має бути фахова, політично самостійна, незаангажована та незалежна ні від Президента, ні від Уряду, ні від парламенту людина. Арсенію Яценюку пропонували посаду глави НБУ. Він відмовився від цього і публічно про це заявив. Якщо б «Народний фронт» претендував на посади в керівництві НБУ, то Арсеній Яценюк був би Головою Нацбанку».

За його словами, фракція «Народного фронту» жодного разу не обговорювала цього питання: «Ми не зустрічалися з паном Смолієм і категорично спростовуємо чергові чутки про участь «Народного фронту» у якихось домовленостях щодо посадовців в НБУ».

Максим Бурбак уточнив, що до НФ за офіційним коментарем ніхто не звертався, а у разі такого звернення була б надана відповідь. «Будемо вдячні, якщо представники медіа оприлюднять прізвище представника НФ, який повідомив цю неправдиву інформацію», - зазначив він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua