«Народний фронт» наполягатиме на включенні до порядку денного законопроекту щодо режиму спецконфіскації арештованих активів Януковича, - Андрій Парубій
понеділок, 17 жовтня 2016, 21:55

Фракція «Народний фронт» наполягатиме на включенні до порядку денного поточного пленарного тижня законопроекту щодо режиму спеціальної конфіскації арештованих активів «сім’ї» Януковича.

Про це заявив Голова Верховної  Ради України, представник політичної партії «Народний фронт» Андрій Парубій за результатами засідання фракції у понеділок увечері в коментарях журналістам.

Він зазначив, що серед ключових питань, які обговорювалися під час засідання, були  питання безпеки і оборони, а також ухвалення законопроекту щодо режиму спеціальної конфіскації арештованих активів «сім’ї» Януковича. 

«Фракція буде знову наполягати на тому, щоби на цьому тижні було включено до порядку денного питання спецконфіскації. І, очевидно, у четвер, зважаючи на те, що чотири фракції парламенту підтримують це рішення – щоб кошти, вкрадені Януковичем, повернулися в український бюджет, - я буду знову пропонувати його включити у порядок денний для прийняття рішення», - заявив Голова парламенту.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua