«Народний фронт» наполягає на посиленні обороноздатності, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 20 березня 2017, 12:03

«Народний фронт» наполягає на подальшому посиленні обороноздатності, на забезпеченні армії новою та відремонтованою технікою, а також новітніми військовими розробками.

На цьому наголосив керівник фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

«Минулого року через безвідповідальність одних парламентарів та свідому роботу на ворога інших, ми провалили спецконфіскацію і мали проблеми із забезпеченням оборонного замовлення. Цьогоріч «Народний фронт» не допустить, щоб армія недоотримала нової і відремонтованої техніки, щоб розробки новітніх озброєнь простоювали тільки тому, що комусь байдуже, а хтось відверто саботує», - наголосив Бурбак.

Він підкреслив, що Україна єдина в Європі держава, яка вже кілька років поспіль виділяє понад 5% ВВП на потреби оборони.

«Наше завдання у перспективі найближчих років – вийти на такі параметри оборонного комплексу, коли Україна гарантовано зможе завдати агресору непоправних і масштабних втрат у відповідь. А тому будь-які спроби зазіхати на наш суверенітет будуть позбавлені найменшого сенсу», - наголосив керівник фракції.

Він також відзначив, що минулого пленарного тижня парламент прийняв важливий для гуманітарної безпеки законопроект про квоти для української мови на телебаченні.

«Мусимо розуміти, що цей законопроект не так про телевізійні шоу чи фільми на телеканалах. Це боротьба за національну свідомість і здатність українців захищатися і розвиватися. Найвисокотехнологічніша зброя буде брухтом, якщо нація не здатна обороняти свою гідність і свободу», - підкреслив Бурбак.     


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua