«Народний фронт» наполягає на притягненні до відповідальності депутатів, причетних до розкрадання державних коштів, – Андрій Тетерук (відео)
четвер, 15 березня 2018, 11:44

Фракція «Народний фронт» наполягає на притягненні до відповідальності депутатів, причетних до розкрадання державних коштів.

Про це заявив перший заступник керівника фракції Андрій Тетерук з трибуни парламенту.

«Позиція «Народного фронту» є простою, зрозумілою та послідовною: ми будемо голосувати за зняття депутатської недоторканності з народного депутата Бакуліна», – наголосив Тетерук.

«Ми і раніше голосували за зняття недоторканності з депутатів, і робили це з єдиною метою – щоб усі, хто дозволяв собі красти гроші з бюджету України, перевищувати свої владні повноваження для отримання великих сум, сиділи в тюрмі. Коли ми призначали в цій сесійній залі Генерального прокурора Юрія Луценка, він нам обіцяв, що більшість «регіоналів» буде сидіти в тюрмі, і доказів для цього достатньо», – нагадав депутат.

«Ми вболіваємо за кожне подання, щоб воно було результативно розглянуте в суді. І щоб був справедливий, чесний, зрозумілий для всього суспільства вирок, який би засвідчив, що вперше в історії України парламент не захищає круговою порукою тих, хто краде гроші. Натомість дозволяє проводити розслідування, всіляко сприяє цьому, і не дозволяє в майбутньому створювати подібні схеми, що існували за часів Януковича, коли єдиною метою приходу до влади було грабування українського народу й української держави», – зазначив Андрій Тетерук.

«Наше сьогоднішнє голосування вчергове свідчитиме, що «Народний фронт» послідовно займає позицію, яка підтримує зняття депутатської недоторканності, і висловився за внесення відповідних змін до Конституції. Ми наполегливо працюємо над тим, щоб Україна відбулася як правова держава, а власним прикладом показуватимемо, якою має бути політична сила і як захищати всі ті цінності, котрі люди принесли з лінії фронту та з Майдану», – повідомив перший заступник керівника фракції.

«Ми очікуємо, що розслідування закінчиться розглядом справи в суді й притягненням до відповідальності чиновника, який дозволяв собі красти сотні мільйонів та мільярди гривень на благо єдиної сім’ї – Януковича, який зараз переховується в Росії, котра є країною-агресором», – підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua