"Народний фронт" наполягає на санкціях проти ЗМІ, які транслюють кремлівські темники, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 16 жовтня 2018, 10:58

Фракція “Народний фронт” наполягає на розблокуванні підписання Головою Верховної Ради постанови із зверненням до РНБО розглянути можливість накладення санкцій на телеканали "112 Україна" і NewsOne.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Ворог не припиняє атаки - не лише в окопах Донбасу, а й всередині країни: в засобах масової інформації, в парламенті, на вулицях. Агентів агресора треба нейтралізувати, а канали їх фінансування - назавжди перекрити", - наголосив він.

"Фракція "Народний фронт" наполягає на санкціях проти ЗМІ, які заперечують факт російської агресії та транслюють кремлівські темники. Ми вимагаємо якнайшвидшого розгляду відповідних законопроектів. Насамперед, треба розблокувати підписання Головою Верховної Ради постанови про санкції щодо ворожих телеканалів", - підкреслив Максим Бурбак.

Він зазначив, що на Заході давно запроваджені санкції проти путінської телепропаганди.

"Британія вже неодноразово штрафувала й відключала кремлівський канал "Раша Тудей" - за порушення журналістських стандартів. В США діє поправка Джона Маккейна: закон тепер дозволяє дистриб’юторам без пояснень відмовлятися від контенту, який контролюється чи фінансується Росією", - сказав Бурбак.

"Ці гебельси офіційно отримують фінансування з бюджету Росії - тож мусять реєструватися в США, як агенти іноземного уряду. Колеги, все це мінімум, що має зробити Україна з кремлівськими зомбоящиками! Наприклад, "Народний фронт" ще у вересні запропонував ухвалити закон про обов’язкову реєстрацію іноземних агентів, які діють на користь країни агресора", - зазначив керівник фракції. 

"Дієві прозорі правові заходи - це буде реальна обструкція путінського кума Медведчука. Він - ніхто без так званих "українських журналістів" на зарплаті в Дерипаски (російський олігарх, - Ред.). Саме ці псевдожурналісти ліплять з Медведчука бога. А з української влади роблять кривавий режим. Ось як треба нейтралізувати Медведчука. А не громити порожні офіси", - резюмував Максим Бурбак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua