"Народний фронт" наполягає на запровадженні справедливої пенсійної системи, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 18 вересня 2017, 12:29

"Народний фронт" закликає опозиційні фракції  не затягувати розгляд реформаторських законопроектів.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

"Осінь реформ в українському парламенті продовжується, вона вимагає від нас зібраності та високої продуктивності в розгляді основних реформаторських законопроектів. Копітка робота над законами  повинна тривати в профільних комітетах", - сказав Максим Бурбак, наголосивши на неприпустимості навмисного затягування розгляду важливих законопроектів, "як це роблять члени так званої об’єднаної опозиції, об’єднаної з Опозиційним блоком".

Керівник фракції "Народний фронт" зазначив, що парламент повинен проголосувати законопроект про пенсійну реформу цього тижня, щоб в уряду була можливість підвищити пенсії вже з жовтня.

Максим Бурбак також підкреслив, що фракція "Народний фронт" відстоює у пенсійній реформі незмінні стратегічні вимоги, які були закладені Урядом Арсенія Яценюка.

"Народний фронт" загалом поділяє принципи, задекларовані в проекті пенсійної реформи. Але ми наполягаємо на незмінних стратегічних вимогах до пенсійної реформи, які були закладені ще Урядом Яценюка: справедливість пенсійної системи; поступове обмеження тягаря для держбюджету; обмеження максимального розміру ВІП-пенсій; постійний розвиток накопичувальної, зокрема, недержавної складової пенсійної системи", - наголосив керівник фракції Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua