"Народний фронт" не дасть жодним політикам гратися у дружбу з Росією, - Андрій Тетерук (відео)
понеділок, 8 квітня 2019, 19:30

Фракція "Народний фронт" чинитиме опір як кожному політику, так і кандидатам у президенти зокрема, які виходитимуть на публіку із тезами, що протирічать європейській інтеграції та підіграють російським інтересам.

Про це у коментарях журналістам заявив перший заступник керівника фракції НФ Андрій Тетерук після засідання фракції.

"Розуміючи важливість легітимного обрання Президента України, "Народний фронт" визначається в тому, як захистити вибір українського народу у 2014 році та рух до ЄС і НАТО. Ми п`ять років працювали над цією програмою і нікому не дамо її зруйнувати", - заявив народний депутат.

"Друге, це потужний опір нашому ворогу - Російській Федерації. Ми не дамо нікому вільно дозволяти собі не лише говорити, а й робити будь-які дії по відчуженню та федералізації української землі й пануванні РФ на території України. Ми будемо чинити жорстокий, послідовний та ефективний опір будь-кому, хто буде виходити з такими тезами в інформаційний простір. І ми докладемо зусиль, аби захистити нашу країну від російських впливів", - наголосив Тетерук.

Разом з тим перший заступник керівника фракції  "Народний фронт" відзначив роль МВС та його очільника Арсена Авакова у ефективній роботі правоохоронців щодо якості проведення першого туру президентських виборів. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua