"Народний фронт" не допустить дестабілізації ситуації в країні, - Максим Бурбак (відео)
субота, 11 листопада 2017, 14:54

Попри інсинуації та штучно створені політичні кризи, "Народний фронт" зберіг коаліцію в парламенті і не допустив дестабілізації ситуації в країні.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак під час з'їзду партії. 

"Багато разів нас намагались роз’єднати, демотивувати, позбавити впевненості. Через атаки на "Народний фронт", відверту брехню, дешеві інсинуації вороги хотіли дестабілізувати коаліцію і паралізувати парламент. Так вони бачили короткий шлях до дочасних виборів парламенту і президента, хаосу і дестабілізації. Їм це не вдалось. Більше того – не вдасться", - заявив Максим Бурбак. 

"Народний фронт" не дозволить знищити парламент і зруйнувати країну. Ніяких дочасних виборів не буде",  -  наголосив він. 

Керівник фракції наголосив, що перед парламентом стоять завдання: зміни виборчого законодавства, судової системи, конституційна реформа, підтримка економічного зростання та підвищення соціальних стандартів і повернення українських територій.    

"Найголовніше – перемога, відновлення територіальної цілісності України і справедливе покарання кремлівського агресора",  - зауважив Максим Бурбак. 

"Нам не можна зупинятись на півдорозі. Український народ заплатив високу ціну за свою мрію, за право на розвиток",  - наголосив керівник фракції. 

"Ми пройшли Майдан, відстояли разом з українським народом гідність і право на вільний вибір свого майбутнього. Ми взяли на себе відповідальність за розбудову нової європейської держави. І ми це зробимо!", - наголосив Максим Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua