"Народний фронт" не голосуватиме за законопроекти, які зменшують ефективність роботи антикорупційних органів, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 16 травня 2017, 16:50

Фракція "Народний фронт" не підтримуватиме законопроект №6220 (Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та підстав закриття кримінального провадження) в нинішній редакції.

Про це повідомив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, спілкуючись з журналістами у парламенті.

"Позиція фракції "Народний фронт": ми не будемо голосувати за цей законопроект в такій редакції. Тут ми підтримуємо позицію Міністерства юстиції, які також розкритикували даний законопроект", - наголосив керівник фракції.

"В такому вигляді він не зможе набрати голоси", - додав він.

Максим Бурбак також зазначив, що Урядом Арсенія Яценюка та фракцією "Народний фронт" зроблено все для лібералізації візового режиму, в тому числі створено такі антикорупційні органи, як: НАБУ, НАЗК, САП.

"Було б нелогічно, що надавши їм повноваження, ми зараз приймали б будь-які законопроекти, які б зменшували ефективність їхньої роботи. Натомість другий рік поспіль ми голосуємо за виділення потужного фінансування всім структурам, які борються з корупцією у вищих ешелонах влади, щоб вони ефективно виконували свою роботу",- підкреслив Бурбак. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua