"Народний фронт" не голосуватиме за жодні обмеження прав журналістів, - Микола Княжицький (відео)
вівторок, 10 липня 2018, 10:59

Фракція "Народний фронт" не голосуватиме за жодні обмеження прав журналістів, тому що послідовно підтримує їх розширення.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Микола Княжицький в інтерв’ю журналістам у кулуарах парламенту.

"Народний фронт" точно не голосуватиме за жодні обмеження прав журналістів. Це рішення нашої фракції, і ми неодноразово про це говорили. Робота справжніх журналістів з різноманітних медіа, різної форми власності і з різних країн, безумовно, має бути забезпечена. Якщо для цього треба зробити прес-центр, то треба зробити прес-центр, але це жодним чином не може обмежувати їхній доступ до депутатів для спілкування з політиками", - заявив він.

Парламентар зауважив, що це питання, яке викликало таку реакцію в медіа, виникло на фоні давньої дискусії щодо впорядкування акредитації для ЗМІ до Верховної Ради. Він нагадав, що наразі до українського парламенту акредитовані тисячі представників медіа, багато з яких, насправді, не виконують журналістську роботу, а перебувають у стінах Верховної Ради з дещо іншими незрозумілими цілями.

"Рішення фракції: "Народний фронт" ніколи не буде голосувати за жодні обмеження прав журналістів, тому що послідовно обстоює і підтримує розширення їх прав. Доступ для журналістів не буде обмежуватися. Може хіба що збільшуватися, якщо ми говоримо про створення прес-центру, який повинен допомагати і сприяти роботі журналістів, але не бути замінником роботі в кулуарах", - наголосив Княжицький.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua