НФ закликає підтримати ініціативу не визнавати псевдовибори російського президента в Криму, - Бурбак (відео)
понеділок, 26 лютого 2018, 12:53

«Народний фронт» закликає парламент звернутися до міжнародного співтовариства про невизнання виборів російського президента в Криму.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

«Закликаємо підтримати ініціативу «Народного фронту» звернутися до міжнародного співтовариства засудити і не визнавати вибори президента Путіна на тимчасово окупованій частині української території - в АР Криму і Севастополі. Сьогодні важливо всіх мобілізувати. Незаконні вибори є порушенням права. Порушення права призводить до втрати легітимності в цілому», - наголосив він.

Максим Бурбак також додав, що після 18 березня, коли пройдуть вибори в Росії, український парламент повинен дати оцінку в цілому цим подіям.

Керівник фракції також додав, що після прийняття закону про деокупацію необхідне його швидке і комплексне впровадження.

«Закон вимагає розпочати підготовку консолідованої юридичної претензії до Росії  щодо збитків від війни. Кабінет Міністрів України має створити відповідний міжвідомчий орган. Необхідно ухвалити законопроекти «Про національну безпеку» та «Про Службу Безпеки України», а також законодавство, яке покращить взаємодію між Міністерством оборони і Генеральним штабом», - наголосив Максим Бурбак.

Він також підкреслив необхідність ухвалення  в першому читанні законопроекту про забезпечення функціонування української мови як державної.

«Цей проект - результат спільної роботи практично усіх фракцій. І він суперважливий для оборони від інформаційно-культурної агресії Кремля», - підкреслив керівник фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua