"Народний фронт" очікує побачити план реформ у програмі Гройсмана, - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 25 березня 2016, 18:22

Фракція "Народний фронт" очікує побачити більше конкретики та реальний план реформ у програмі дій гіпотетичного уряду, яку сьогодні представив Володимир Гройсман як потенційний кандидат на посаду Прем’єр-міністра.

Про це заявив перший заступник голови фракції Андрій Тетерук, коментуючи в інтерв’ю журналістам презентацію відповідної програми.

"Позиція "Народного фронту" чітка і зрозуміла. Ми, нарешті, побачили реакцію президентської фракції БПП на ініціативу Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка висунути кандидата на посаду голови Уряду. Ми також очікуємо, що найближчим часом буде сформовано потенційний Кабмін, програма його дій, а також, що буде можливість сформувати коаліцію виключно у конституційний спосіб", - сказав він.

Андрій Тетерук зауважив, що фракція "Народний фронт" на своєму засіданні у понеділок визначиться щодо кандидатури Володимира Гройсмана на посаду Прем’єр-міністра.

"На засіданні фракції ми будемо обговорювати це все, визначатися і приймати рішення. Будемо розуміти, як працювати далі. "Народний фронт" своєю роботою в парламенті демонструє, що ми є послідовні, дисципліновані й даємо найбільше голосів за всі законопроекти, які потрібні Україні", - наголосив він.

Разом з тим перший заступник голови фракції "Народний фронт" зауважив, що на даний момент не вистачає конкретики, зокрема щодо програми дій гіпотетичного Уряду та його персонального складу. 

За його словами, Володимир Гройсман пообіцяв представникам фракцій доопрацювати свою програму до понеділка. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua