«Народний фронт» озвучив пріоритетні напрямки роботи парламенту на найближчий час (відео)
понеділок, 6 лютого 2017, 12:33

Керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак озвучив пріоритетні напрямки роботи парламенту. Під час Погоджувальної ради він підкреслив, що найголовнішою темою є стратегія і план дій України щодо протидії збройній агресії і стосовно деокупації.

«Має відбутися чесна розмова. Оскільки народ несе на собі тягар війни, він має право знати, а влада зобов’язана донести стратегію і план звільнення Криму і Донбасу. Вважаємо, що Президент повинен представити такий план і отримати підтримку парламенту. Жодного умиротворення агресора, натомість наші злагоджені і зрозумілі дії», - наголосив Максим Бурбак.

Серед інших кроків керівник фракції назвав повноправне членство України в НАТО  і проведення реформ відповідно стандартам Північноатлантичного альянсу. «Народний фронт» вважає неприйнятним, що Україна досі не має постійного представника місії при НАТО», - підкреслив Максим Бурбак.

Керівник фракції також акцентував увагу на макроекономічній стабільності у країні. «Люди очікують на розвиток економіки. Для підвищення добробуту громадян потрібно негайно  включити механізми, які збільшать потенціал країни за рахунок приватної ініціативи. Зокрема, бізнес і населення повинні отримати доступні кредити та стабільний курс. Це конституційна відповідальність голови НБУ, який повинен забезпечити функціонування ринку банківських послуг та стабільність цін», - наголосив Максим Бурбак.

Четвертий напрямок  – приватизація. «Народний фронт» переконаний, що необхідно негайно вносити зміни до законодавства і виводити на прозорий конкурс  державні підприємства на зразок «Укрспирту». «Байки про те, що ці підприємства не можна продавати ефективним власникам поширюють корумповані директори цих підприємств і їхні покровителі у високих кабінетах», - підкреслив керівник фракції.  

Максим Бурбак також наголосив на необхідності продовження судової реформи і формування нового складу Верховного Суду.

Серед іншого фракція «Народного фронту» наполягає і на продовженні будівництва державного кордону, зазначив Максим Бурбак. «Звертаюся до присутніх. Погралися у політику розповідями про «Стіну», наговорили безглуздих, нічим не підкріплених звинувачень, а тепер, друзі, якщо у вас є відповідальність за державу, а не тільки бажання бути зацитованими на каналі Фірташа-Льовочкіна, давайте добудовувати кордон з Росією», - наголосив Максим Бурбак, зазначивши, що подібний кордон вже побудувала Латвія і свої наміри будувати стіну на кордоні з Калінінградською областю РФ оголосила Литва. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua