"Народний фронт" підтримає кандидатуру Смолія на посаду Голови НБУ (відео)
вівторок, 27 лютого 2018, 17:28

Фракція "Народний фронт" підтримає кандидатуру Якова Смолія на посаду Голови Національного банку України.

Про це в кулуарах парламенту повідомив журналістам керівник фракції Максим Бурбак.

"Сьогодні фракція вирішила зустрітися з Яковом Смолієм, щоб обговорити першочергові завдання нового керівника Нацбанку України. Ми почули його програму, була дискусія, але, врешті-решт, фракція прийняла рішення, що в разі винесення питання на голосування - ми будемо підтримувати його кандидатуру",  - наголосив Бурбак.

Він також підкреслив, що фракція обговорила й інші кадрові питання і прийняла рішення звернутися до Голови парламенту якнайшвидше винести їх розгляд в парламентську залу.

"Те, що вимагає суспільство, - це оновлення ЦВК, призначення Омбудсмена, призначення голови і членів Рахункової палати. Це й Голова НБУ, й інші питання. То ж логічно, що їх треба вирішувати",  - наголосив керівник фракції.

"Ми ще раз підтвердили нашого кандидата на посуду Омбудсмена і звернулися до Голови Верховної Ради Андрія Парубія, щоб він підписав подання і ми розглядали всі ці зміни в сесійній залі", - зазначив Максим Бурбак.

Він також підкреслив, що для фракції "Народного фронту" на першому плані стоять, передусім, питання зміцнення національної безпеки і оборони, соціальний захист військовослужбовців, економічний розвиток, а не кадрові питання. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua