"Народний фронт" підтримає постанову ВР про інавгурацію новообраного Президента, - Андрій Тетерук
субота, 4 травня 2019, 20:08

Фракція "Народний фронт" у Верховній Раді підтримає всі пропозиції новообраного Президента України, які будуть спрямовані на посилення безпеки в державі та забезпечать продовження курсу на євроатлантичну інтеграцію країни.

Про це під час зустрічі голів парламентських фракцій з Володимиром Зеленським заявив перший заступник керівника фракції НФ Андрій Тетерук.

"Відбулась зустріч голів фракцій парламенту з новообраним Президентом України Володимиром Зеленським. Темою обговорення була консультація щодо дати інавгурації. Обговорювались різні можливі дати, такі як 19 та 28 травня, і навіть 1 червня", - написав Тетерук на своїй сторінці в Facebook.

Він додав, що під час зустрічі висловив новообраному Главі держави позицію фракції "Народний фронт".

"Ми поважаємо вибір українського народу, всі пропозиції, які посилюватимуть сектор безпеки, враховуючи загрози та агресію Росії, ми готові розглядати і підтримувати. Це саме стосується і дій щодо набуття членства в ЄС та НАТО. Ми над цим якісно працювали 5 років, і ця робота має тільки посилюватись", - зазначив Андрій Тетерук.

Наостанок він додав, що обговорення дати інавгурації наступного Президента також відбудеться на засіданні фракції НФ.

"13 травня відбудеться засідання фракції, на якому ми обговоримо найкращу дату проведення інавгурації Президента України і проголосуємо за постанову ВР, яка визначатиме дату, вже у вівторок, 14 травня", - резюмував Тетерук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua