"Народний фронт" підтримає програму дій нового уряду, - Олег Медуниця
четвер, 14 квітня 2016, 15:20

Програму дій нового Кабінету міністрів буде затверджено в четвер.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Олег Медуниця у коментарях журналістам.

"Ми віддамо всі голоси за програму дій нового уряду, по-перше, тому, що вона майже не відрізняється від програми Кабінету міністрів Арсенія Яценюка", - уточнив депутат.

"В цьому уряді працюють наші міністри, і ми готові нести спільну відповідальність за реалізацію його програми й за ухвалення законів, які потрібні для виконання цієї програми", - додав він.

"Це – широка комплексна програма. Ми маємо бути свідомими того, що вона не дасть швидкого результату, але це – продовження того, що ми робимо в країні вже два роки", - наголосив Олег Медуниця.

Коментуючи хід ранкового пленарного засідання, протягом якого було затверджено кандидатуру нового глави уряду, склад Кабінету міністрів та нової президії парламенту, представник "Народного фронту" зазначив: "Про все домовились учора, тому було цілком прогнозовано, що сьогодні всі голосування – і за кандидатуру прем’єр-міністра, і складу уряду, і президії Верховної Ради, – пройшли гладко".

Відповідаючи на питання щодо пріоритетів роботи нового Кабінету міністрів, Олег Медуниця, зокрема, назвав європейську інтеграцію і боротьбу з корупцією.

За його словами, виконанню програми дій попереднього уряду заважала позиція народних депутатів, які входили до складу попередньої парламентської коаліції.

"Недобросовісність політичних партнерів по минулій парламентській коаліції заважала тій підтримці урядових законів, які присутні в усіх парламентських демократіях. Чомусь наші партнери по минулій коаліції замість того, щоб голосувати за урядові реформаторські закони, поспішили їх критикувати", - підкреслив він.

"Очевидно, що вони хотіли піти на дострокові вибори, спекулюючи на тому, що парламент не виправдав очікування суспільства. Тому прем’єр Гройсман сьогодні говорив, що головна проблема – це забезпечення голосів для підтримки урядових законопроектів", - резюмував Олег Медуниця.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua