«Народний фронт» підтримає зміни до Конституції після ухвалення закону про судоустрій та статус суддів, - Ємець (відео)
четвер, 2 червня 2016, 11:54

Фракція «Народний фронт» у Верховній Раді підтримає зміни до Конституції в частині судочинства після ухвалення закону про судоустрій та статус суддів.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець в інтерв'ю журналістам.

"У нас вимога проста. Спочатку закон в цілому, потім зміни до Конституції. Якщо сьогодні закон в цілому не приймається, значить і змін до Конституції не буде", - сказав народний депутат.

"Наша позиція чітка, прийнята на фракції і озвучена неодноразово. Спочатку закон в цілому, потім зміни до Конституції. Оскільки ми бачимо, що і всередині парламенту, і поза ним є люди, яким вигідно, щоб лишався той стан речей, який на сьогодні є. Ті судді, які сьогодні є, ходять, домовляються, контролюють суди - і все для того, щоб ця реформа, цей закон ніколи не були прийняті", - підкреслив Ємець.

Представник "Народного фронту" також повідомив, що зранку відбулося засідання профільного комітету, де в закон також вносили побажання громадського сектору щодо фото- і відеофіксації, п`ятирічок для суддів тощо.

"Комітет задовольнив їх пропозиції у вигляді змін до законопроекту, який буде сьогодні проголосований", - резюмував Леонід Ємець.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua