"Народний фронт" підтримає зняття недоторканності з Новинського, - Максим Бурбак (відео)
четвер, 17 листопада 2016, 16:51

Парламентська фракція "Народний фронт" проголосує за зняття депутатської недоторканності з народного депутата "Опозиційного блоку" Вадима Новинського.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак в інтерв'ю журналістам.

"Хочу наголосити, що фракція "Народного фронту" була учасником Революції Гідності. Ми відстоювали інтереси України і боролись за перемогу, і тому для нас принциповим є питання, щоб усі злочинці з банди Януковича були притягнені до відповідальності. І тому ми будемо підтримувати подання в сесійній залі щодо позбавлення Новинського недоторканності", - підкреслив Бурбак.

Він відзначив, що наразі Регламентний комітет очікує від Генеральної прокуратури на додаткову інформацію щодо народного депутата. 

"Регламентний комітет, де є представники різних фракцій, одноголосно прийняв рішення щодо звернення до Генеральної прокуратури з питанням надання додаткової інформації. Є інформація щодо інших злочинів, зокрема економічних, вчинених Новинським.  Думаю, що Генпрокуратура має оперативно надати цю інформацію. Впевнений, що Регламентний комітет зможе оперативно зібратися і прийняти рішення", - підкреслив керівник фракції.  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua