«Народний фронт» підтримуватиме продовження роботи сесії до вересня, – Максим Бурбак (відео)
понеділок, 11 липня 2016, 12:24

Фракція «Народний фронт» підтримуватиме пропозицію Голови Верховної Ради Андрія Парубія щодо продовження роботи IV сесії до 6 вересня.

Про це під час Погоджувальної ради заявив Голова фракції Максим Бурбак.

«Підтримуємо позицію спікера щодо продовження роботи сесії до вересня місяця. Зараз не час йти у відпустки, і прикро, що такі потрібні зміни в календарний план не підтримують палкі «борці з тарифами», - завив Голова фракції.

Він підкреслив, що цього тижня «Народний фронт» продовжуватиме  відстоювати прийняття закону про спецконфіскацію грошей, вкрадених Януковичем.

«Народний фронт» наполягає на ухваленні закону про спецконфіскацію грошей, вкрадених – наголошую - Януковичем. Чув, що багато депутатів не хочуть голосувати, бо бояться, що і у них конфіскують», - наголосив Бурбак.  

Він підкреслив, що після прийняття закону №4890 «Народний фронт» пропонує розділити конфісковані кошти переважно між силовиками та бюджетною сферою. А саме, 10 млрд гривень направити на підвищення обороноздатності, з них 7 млрд – на оборонне замовлення. 18 млрд грн - на заробітну плату лікарям, вчителям та іншим бюджетникам. 2 млрд грн – на соціально-економічний розвиток областей, 10 млрд грн - на дороги, 2 млрд – на Національну поліцію , 600 млн – на підвищення зарплатні прикордонникам  і 300 млн грн - для ДСНС.

Максим Бурбак також наголосив, що цього пленарного тижня необхідно проголосувати ряд важливих законів, серед яких - пакет законів в рамках співпраці з МВФ.

«Залишається 5 днів, щоб проголосувати важливі закони порядку денного, внести зміни до Регламенту і розпочати реформу самого парламенту, підняти соціальний рівень військовослужбовців, проголосувати законопроекти в рамках співпраці з МВФ та багато іншого. Тому, колеги-депутати,  давайте братися за розум і працювати. Часу на театральні дійства нема», - резюмував Голова фракції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua