«Народний фронт» підтримує ініціативу Міносвіти передати 18 млрд «грошей Януковича» на зарплати вчителям, – Тетяна Чорновол
вівторок, 12 липня 2016, 10:33

«Народний фронт» підтримує ініціативу Міністерства освіти і науки спрямувати 18 млрд грн з коштів, вкрадених Януковичем і його оточенням та арештованих в Україні, після їх повернення в Держбюджет - на зарплати вчителям.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Тетяна Чорновол у вівторок, 12 липня.

«Міносвіти розрахувало, що завдяки додатковому фінансуванню кожен учитель України щомісяця впродовж 16 місяців зможе додатково отримувати 2 тис грн», – зазначила депутат. 

Тетяна Чорновол нагадала, що на розгляді Верховної Ради знаходиться законопроект №4890 про повернення коштів, вкрадених Януковичем та його оточенням, назад до Держбюджету (законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей стягнення в дохід держави необґрунтованих активів та активів, власник яких не встановлений»).

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua