"Народний фронт" підтримує позицію Мінінфраструктури щодо звільнення керівника "Укрзалізниці", – Максим Бурбак (відео)
п’ятниця, 26 травня 2017, 11:47

Фракція "Народний фронт" розділяє думку очільника Міністерства інфраструктури Володимира Омеляна щодо неефективної роботи керівника ПАТ "Укрзалізниця" Войцеха Бальчуна і необхідності його звільнення з цієї посади.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак в інтерв'ю журналістам.

"Вважаю рішення міністра Омеляна про те, що пан Бальчун повинен піти – правильним. Я його підтримую в цьому. Впевнений, що ми зможемо знайти гідного керівника "Укрзалізниці" в Україні, який буде виконувати свої обов’язки, а не займатися гастролями по світу. Гастролерів нам вже вистачає", - сказав Максим Бурбак.

Він також наголосив на негативних результатах діяльності підприємства протягом року.

"Як міністр інфраструктури, в липні 2014 року підписував наказ №200, яким впроваджувалась реформа "Укрзалізниці", створення ПАТ "Укрзалізниця" для того, щоб ця компанія розвивалась. Що не було зроблено за минулій рік: зірвано план оновлення рухомого пасажирського складу, зірвано план надання нашим зернотрейдерам можливості перевезти зерно до портів України і поповнити бюджет  держави", - наголосив керівник фракції.

"Фракція "Народний фронт" підтримує позицію міністра Омеляна, що Бальчун повинен піти у відставку", - резюмував Максим Бурбак.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua