«Народний фронт» підтримує Президента щодо припинення політичної кризи і сподівається на голоси БПП за закон про конфіскацію грошей Януковича, – Андрій Тетерук
четвер, 17 березня 2016, 14:13

У «Народному фронті» підтримують президента Петра Порошенка у його намірах щодо якнайскорішого завершення політичної кризи.

Про це заявив Перший заступник Голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук, коментуючи заяву Петра Порошенка під час спільного брифінгу з головою Європейської Ради Дональдом Туском та головою Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером у Брюсселі.

«Ми вважаємо правильним, що президент України пообіцяв нашим європейським партнерам швидкий вихід із штучної політичної кризи, спровокованої популістами. Їхні мантри «Арсеній – йди, йди, йди…» справді необхідно припинити, вони вже набридли суспільству. Потрібно надолужувати згаяний час, проводячи реформи», - наголосив Тетерук.

«Зараз добре видно, що штучна криза, спровокована безвідповідальними політиканами та ініціаторами дочасних парламентських виборів, вичерпується на очах. Чинний Уряд продовжує ефективно працювати. Вся держава може спостерігати за його засіданнями в режимі онлайн. Тому ми повністю поділяємо оптимізм, з яким Петро Олексійович дивиться в майбутнє Парламенту та Уряду», - підкреслив народний депутат.

Він також зазначив, що опоненти Уряду дискредитували себе, відмовляючись підтримати законопроект про спецконфіскацію коштів Віктора Януковича.

«Звернімо увагу на той факт, що конфігурація опонентів Уряду збіглася з конфігурацією тих політичних сил, які не хочуть голосувати за закон про спецкофіскацію. Тут ми поділяємо думку експертів, які назвали цих депутатів «п’ятою колоною», - зауважив представник «Народного фронту».

«Сподіваємося, що обіцяне президентом припинення політичної кризи буде супроводжуватися, як мінімум, голосуванням усієї фракції «Блоку Порошенка» за законопроект про спецконфіскацію. А, як максимум, наведенням ладу у президентській фракції, щоб у майбутньому її дії БПП були послідовними і зрозумілими», - резюмував Тетерук.  

     

 



 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua