"Народний фронт" підтримує реформування Верховної Ради України, - Максим Бурбак
п’ятниця, 12 жовтня 2018, 15:55

Представники "Народного фронту": Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Керівник фракції Максим Бурбак та народні депутати фракції Павло Пинзеник та Олена Масоріна взяли участь у зустрічі українських парламентарів із представниками місії Європарламенту на чолі із Петом Коксом.

Зустріч відбувалась у форматі "Діалоги Жана Моне", на якій обговорювалися питання реформування роботи законодавчої гілки влади в Україні та моделі формування коаліцій.

У зустрічі взяли участь колишній Президент Європейського Парламенту Пет Кокс, член Європейського Парламенту, Уповноважений у справах України Ельмар Брок, колишній  Голова Парламенту Норвегії Олемік Томмессен.

Під час зустрічі сторони обговорили законодавчі ініціативи, які були проголосовані у першому читанні: розподіл посад у парламентських комітетах, співвідношення предметів їх відання із сферами діяльності міністерств та питання протидії хвилі законодавчого спаму.

За словами Керівника фракції "Народний фронт" Максима Бурбака, фракція надає повну підтримку реформуванню роботи Верховної Ради.

"Наша фракція дуже багато зробила для реформування різних гілок влади та галузей в Україні. Це підтверджують численні дані експертів та соціологічних досліджень. Настав час реформувати законодавчу гілку задля суттєвого підвищення ефективності її роботи", - написав керівник фракції "Народний фронт" на свій сторінці у Facebook.

Водночас, Максим Бурбак нагадав єввропарламентарям про "відповідальну державницьку позицію фракції "Народний фронт" та особисто Лідера партії Арсенія Яценюка, коли у квітні 2016 року відбулась передача повноважень Прем`єр-міністра до представника коаліції з фракції БПП".

Максим Бурбак повідомив, що під час зустрічі також обговорювались питання виборів наступного року і в Україні, і до Європарламенту.

"Відбулась відкрита дискусія щодо виборів 2019 року. Адже наступного року вибори не лише в Україні, також відбудуться вибори і до Європарламенту", - зауважив парламентар.

"Вже не перший рік ми зустрічаємось у такому форматі. І кожна зустріч це відкритий обмін позиціями, досвідом та цікавими думками. За це велика подяка організаторам "Діалогів Жана Моне", - резюмував керівник фракції "Народний фронт".

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua