«Народний фронт» підтримує заклик британських політиків бойкотувати Чемпіонат Світу з футболу в Росії (відео)
понеділок, 12 березня 2018, 12:39

Фракція «Народний фронт» підтримує заклик бойкотувати Чемпіонат Світу з футболу в Росії.

Про це зазначив під час Погоджувальної ради керівник фракції Максим Бурбак.

«Народний «фронт» закликає активно підтримати заклик британських політиків і посадовців бойкотувати Чемпіонат Світу з футболу в Росії. Це має стати новою міжнародною ініціативою з покарання кремлівських злочинців», - підкреслив він.

«Тероризм для Росії є державною політикою. Черговим підтвердженням цього є затримання Рубана і зрив ймовірної терористичної атаки. За це окрема подяка нашим спецслужбам. Але терористичні атаки Росія планує і здійснює не лише в Україні, а й на території ЄС і США. Бачимо чергову брутальну хімічну атаку проти колишнього розвідника Скрипаля на території Великобританії», - наголосив Максим Бурбак.

Він підкреслив що це ще одне підтвердження необхідності того, «що весь цивілізований світ має об‘єднатися у покаранні Кремля за державну політику міжнародного тероризму».

«Агресія проти України і Заходу має системний характер і спрямована на руйнування українського суверенітету і підрив миру у Європі та світового порядку. Тому ми закликаємо наших союзників у всьому світі об’єднати санкції за Донбас та Крим, як це пропонує лідер  «Народного фронту» Арсеній Яценюк. Так звані події в Криму і на Донбасі – не є чимось окремим, це різні епізоди одного міжнародного кримінального злочину Кремля», - наголосив Максим Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua