“Народний фронт” проголосує за освітню реформу та закликає інші фракції підтримати її, - Андрій Тетерук (відео)
понеділок, 4 вересня 2017, 20:04

Фракція “Народний фронт” проголосує за освітню реформу, яка стане для України величезним кроком вперед та запровадить новітні освітні стандарти.

Про це заявив перший заступник керівника фракції Андрій Тетерук в інтерв'ю журналістам за результатами засідання фракції.

Він зазначив, що головною темою засідання було обговорення освітньої реформи, яку парламент має розглянути завтра, 5 вересня.

“Я більш ніж впевнений, що ми дамо найбільшу у процентному відношенні кількість голосів за реформу освіти нашого міністра Лілії Гриневич (міністр освіти та науки від “Народного фронту”, - Ред.), яка доклала значних зусиль для того, щоб цей закон відбувся. Я впевнений, що прийняття закону про освіту стане для України величезним кроком вперед. Наші діти будуть вчитися за новими стандартами. І я переконаний, що навіть у Європі ми можемо пишатися тим, які закладені норми у цьому законопроекті. Тому ми будемо заохочувати інших депутатів голосувати за цей законопроект”, - заявив він.

У свою чергу сама міністр освіти та науки Лілія Гриневич, яка також була присутня на засіданні фракції, зазначила, що “законопроект готовий до другого читання”.

За її словами, таблиця з усіма поправками, яких є понад 1700, була оприлюднена ще у липні.

“Тобто, депутати мали достатньо часу опрацювати їх. Сьогодні у парламенті я також мала зустріч з представниками фракцій, які мали додаткові питання і уточнення по законопроекту. Кожен міг поставити свої запитання. І я думаю, що завтра ми вийдемо на результативне голосування. Принаймні, ми точно маємо підтримку більшості - фракцій БПП та “Народного фронту”, - заявила міністр.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua