«Народний фронт» пропонує спрямувати конфісковані кошти Януковича на соціальні потреби (відео)
п’ятниця, 9 червня 2017, 12:36

Парламентська фракція «Народний фронт» пропонує створити робочу групу для розподілення грошей, отриманих від спецконфіскації коштів Януковича, до якої повинні ввійти депутати коаліції та представники Уряду.

З такою пропозицією до Прем’єр-міністра звернувся керівник фракції Максим Бурбак під час години запитань до Уряду в парламенті.

«Скажіть, будь ласка, може треба створити робочу групу, щоб обговорити разом шляхи, куди будуть направлені ці кошти?», - звернувся Максим Бурбак із запитанням.

Він нагадав, що «Народний фронт» пропонує направити гроші від спецконфіскації на соціально-економічний розвиток країни, на підвищення обороноздатності та соціальні потреби громадян.

«500 млн грн - на будівництво інженерних споруд на кордоні з країною-агресором, 200 млн – на додаткове обладнання по видачі біометричних паспортів, 250 млн - на створення стартапів, щоб наша молодь могла займатись в Україні, а не їхати звідси. Давайте призначимо і створимо таку робочу групу, щоб ми могли такі напрацювання вже зробити», - наголосив керівник фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua