«Народний фронт» просить Президента і фракцію БПП визначитися з кандидатурами на посаду прем’єр-міністра та міністрів, - заява
понеділок, 21 березня 2016, 18:53

Фракція “Народний фронт” у Верховній Раді офіційно звертається із проханням до Президента Петра Порошенка та парламентської фракції БПП нарешті публічно і офіційно заявити про кандидатуру на посаду прем’єр-міністра України, яку Глава держави та БПП планують внести на розгляд Верховної Ради.

Щоденно країні оголошують нові і нові варіанти вирішення штучно створеної кризи. Звучать заяви лідерів БПП, ширяться натяки і чутки, йдуть змагання в образності і дошкульності.

Ми нагадуємо, ще 9 березня Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зробив публічну заяву, де просив найбільшу фракцію парламентської коаліції та лідера партії – Президента Петра Порошенка – взяти на себе відповідальність за формування нового Кабінету Міністрів, нової програми, нової стійкої коаліції для реалізації цієї програми, як це передбачено статтею 83 Конституції України.

Безвідповідально залишити державу без уряду на невизначений термін.

Звертаючись до наших партнерів із БПП, закликаємо, нарешті, визначитися з кандидатурами прем’єра та міністрів, зібрати 226 голосів, представити новий  Кабмін  і його програму.

“Народний Фронт” також вкотре наголошує, що кожен день невизначеності щодо Уряду – це втрачений час, який міг бути використаний на користь держави.

Саме тому ми закликаємо наших колег з БПП, Президента Петра Порошенка наважитися і взяти на себе усю повноту відповідальності або прибрати політичні амбіції, заповнити вакансії в нинішньому Уряді, які пустують уже не один місяць, та спільно працювати на Україну.

Ми також нагадуємо, що сьогодні політики не мають права на помилку. Одного разу, у 2005 році, Україна вже втратила шанс. Другого разу історія не пробачить.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua