"Народний фронт" проводитиме роз'яснювальну кампанію щодо необхідності реформ, - Володимир Шкварилюк
субота, 11 листопада 2017, 14:07

Представники "Народного фронту" проводитимуть активну роботу з громадянами щодо роз’яснення реформ, які відбуваються в Україні.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», керівник Івано-Франківської обласної партійної організації Володимир Шкварилюк на з’їзді партії.

"Завдяки роботі партії "Народний фронт" та її лідера Арсенія Яценюка ми маємо членів Кабінету міністрів та потужну депутатську фракцію, яка формує коаліцію у Верховній Раді", – зазначив він.

"Більше того ми маємо людей, які працюють "у полях", і сьогодні вони є присутніми на нашому з’їзді: це представники областей, керівники районних та міських партійних організацій. Саме вони після створення нашої команди в 2010 році зайшли в місцеві ради, саме завдяки їм у 2012 році ми стали об’єднаною опозицією та виграли парламентські вибори, саме вони потім вигнали банду Януковича та його поплічників", – нагадав депутат.

За його словами, завдяки цим людям у 2014 році "Народний фронт" не лише посів перше місце на виборах, а й започаткував реформи, які сьогодні продовжує уряд Володимира Гройсмана.

"Ми підемо до людей, ми маємо що їм сказати. Ми повинні йти і перемагати. Ми підемо й говоритимемо людям правду, бо якщо не підем ми, підуть популісти, які розвалюватимуть нашу державу, бо, на жаль, деколи брехня солодша, ніж правда", – підсумував Володимир Шкварилюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua