"Народний фронт" розгляне пропозицію БПП, але об’єднуватися з "Опозиційним блоком" не буде, - Дмитро Сторожук
четвер, 24 березня 2016, 16:55

У "Народному фронті" вітають те, що фракція "Блоку Петра Порошенка" нарешті висунула голову Верховної Ради Володимира Гройсмана кандидатом на посаду прем’єр-міністра.

Про це заявив народний депутат Дмитро Сторожук.

"Ми неодноразово наголошували на тому, що якщо президента чи БПП не влаштовує нинішній уряд, то найбільша парламентська фракція має взяти на себе відповідальність за кадрові зміни в Кабінеті міністрів, запропонувати програму дій нового уряду, а також зібрати коаліцію в Раді під це. Тому "Народний фронт" вітає рішення "Блоку Петра Порошенка" офіційно висунути Володимира Гройсмана на посаду керівника уряду", - сказав Сторожук.

За його словами, фракція "Народного фронту" на своєму засіданні розгляне  запропонований БПП кадровий склад і програму діяльності уряду на чолі з Володимиром Гройсманом. Після цього, наголосив Дмитро Сторожук, буде прийняте відповідне рішення.

"Маємо дві вимоги – все має відбуватися у конституційний спосіб. Коаліція повинна формуватися відповідно до Конституції, тобто, з парламентських фракцій. І друге – ми точно не будемо в коаліції з "Опозиційним блоком", це виключено", - наголосив народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua